logo

Acil göz duşu ihtiyaçlarınız için arayınız !
(0224) 573-3534
göz duşu 4604
göz duşu - 4604

% 0,9’luk steril sodyum klorür solüsyon içeren kullanışlı bir şişe. Şişenin göz kupası gözün doğal yuvarlaklığına göre tasarlanmıştır. Bir kaza olması halinde sizin için rahat, hijyenik ve kolay bir şekilde göz yıkama ilkyardımının yapılmasını sağlar.

Göze kaçan yabancı cisim, toz, kir, çapak, yağ ve solvente karşı gözü temizlemek üzere kullanılabilen göz duşudur.

Göz duşu 0.9% steril sodyum klorür solüsyon içerir. Ergonomik göz duşu haznesi üzerindeki ok yönü işaretine kapak hafifçe çevrilerek göz duşu kullanıma hazır hale gelir, göz haznesini işaret ve başparmağınız ile hafifçe bastırarak gözünüze yerleştirin bu işlem göz kapağının açılmasına ve etkili göz temizliğine imkan verecektir. Bu işlemleri yaparken göz duşu şişesini çok sıkmayın fazla sert sıkmak göz solüsyonunun şişeden fazla miktarda çıkmasına yol açacağından gözünüzü rahatsız edebilir, göz solüsyonu göz ilkyardımı süresince bitene kadar kullanılmalıdır. Göz haznesi üzerinde toz kapağı vardır. Tek şişe olarak kullanılabildiği gibi boşalan göz duşu istasyonlarının doldurulmasında da kullanılır. Raf ömrü 3 yıldır.

Dikkat! Göz yaralanmalarında muhakkak medikal doktor yardımı alınmalı ve bu süreçte göz duşu kullanılmaya devam edilmelidir

Birkaç saniye herşeyi belirler, Plum göz duşları

Göz duşu kolayca erişilebilir olmalı.
Göz duşu hızlı uygulanabilir olmalı.
Göz duşu etkili olmalı.

Göz duşu kullanma talimatı

göz duşu kullanma talimatı
Etkili ve hızlı göz temizliği için, Plum göz duşları

Göz duşu istasyon kapağı açılarak içerisinden çıkarılır, göz duşu kapağı üzerinde bulunan ok işareti şekli yönünde çevrilir, kapak baş ve işaret parmağı ile sıkılır, göz duşu kapağı bu pozisyonda iken göz yuvasına yaslanır ve parmaklar serbest bırakılır, bu sayede göz kapakları göz duşu uygulanırken açık kalmasına yardımcı olacaktır, kafamızı yere eyerek göz duşu şişesini hafif sıkarız ve solüsyonun gözümüzle temasını başlatırız, fazla sıvı şişe kapağındaki tahliye deliklerinden aşağı akacaktır, kalan göz solüsyonu şişe ters çevrilerek ve sıkılarak göze uygulanır, her bir göz duşu şişesi bir ilkyardımı kapsar, daha sonra tekrar kullanılmaz. Göz duşları tek kullanımlıktır.

Önemli! Tüm hasar türlerinde göz yıkama sıvısı göze yumuşak ve eşit bir şekilde uygulanmalıdır. Şişeye sıkmadan hafifçe basın. Her zaman bir doktora başvurun ve yıkamaya nakil sırasında da devam edin.

Göz duşu nasıl kullanılır.

PLUM Kaliteli Göz Duşları

Plum kurulduğu günden buyana kaliteli ve kullanıcı dostu göz duşları üretmeyi amaç edinmiştir.

Üretimde ve ürünlerde kalite, üretim sürecinde çevreyi korumak ve çevre dostu ürünler üretmek yüksek önceliğe sahiptir. ISO 14001, ISO 22716, ISO 13485 ve ISO 9001 kalite ve üretim sertifikaları alacağınız her plum göz duşunun geçmişden günümüze değin aynı kalite hassasiyetinde ve titizliğinde üretildiğini garantiler. Tüm plum göz duşları CE etiket ve sertifikasına sahiptir.

Göz duşu msds dökümanı. - Kimyasal göz duşu msds dökümanı.

Göz duşu